Skip to main content

Steun ons

STEUN ONGEVACCINEERD OP VAKANTIE! BOEK JE REIS BIJ ONS!

Beste ongevaccineerde en geïnteresseerde reiziger,

Met enorme dank voor alle positieve berichten, mailtjes, telefoontjes en WhatsApp berichten. Hier doen wij het voor!

Toch moeten wij, Romeo en Erica, veel kosten maken om deze website online te houden en kost het ons ook veel tijd om alle adviezen up-to-date te houden. Om deze activiteiten goed te kunnen blijven doen en zo nodig verder uitbreiden zullen wij kosten moeten maken. Dankzij uw donatie kunnen we deze site, die dagelijks enorm  veel bezoekers heeft, in de lucht houden, aanpassen en verbeteren.

Mede door de aankondiging van het kabinet dat er nog heel veel varianten zullen komen, en omdat de Europese commissie de QR code heeft verlengd tot en met 30 juni 2023,  en er mogelijk (ernstige) maatregelen zullen worden genomen, waaronder mogelijk reisbeperkingen of zelfs een reisverbod, zullen wij voorlopig deze site actueel moeten houden. Gelukkig worden steeds meer inreisvoorwaarden versoepeld en laten ook steeds meer landen de inreisbeperkingen vervallen. Ook dit houden wij, indien nodig, dagelijks bij, hier op deze pagina en op onze linkedinpagina. Onder de wereldkaart ziet u wanneer wij de laatste updates hebben doorgevoerd. Via de speciale pagina updates, ziet u welke landen hun inreisvoorwaarden hebben aangepast, versoepeld en zelfs hebben laten vervallen.

Hier gaat heel veel tijd in zitten, wat wij met liefde en passie doen. Wij krijgen echter weinig tot geen support vanuit de reisbranche en van onze brancheorganisatie. Toch menen wij dat deze informatie zeer belangrijk is voor de ongevaccineerde reizigers en voor reizigers die geen booster meer (willen) halen.

Steun ongevaccineerd op vakantie!

Er zijn drie mogelijkheden om ons te steunen:

1. BOEK JE VAKANTIE BIJ ONGEVACCINEERD OP VAKANTIE

Wij kunnen heel veel Nederlandse touroperators boeken en bijna ook alle Duitse touroperators. Er zijn een aantal die de optie hebben om tot kort voor vertrek of je reis te annuleren (gratis) of om je reis tot een week voor vertrek te wijzigen naar een andere bestemming indien het land van bestemming opeens weer op slot gaat. Heb je een mooie reis gezien, stuur ons een print screen en wij boeken hem zonder extra kosten voor je in, maar wel met onze ongevaccineerde service! Hierbij een klein overzicht van ons aanbod (want we hebben nog veel meer!). Staat jouw organisatie er niet bij? mail of bel ons! Wij zijn lid van het ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en SGRZ!

 

 

 

 

2. BOEK JE MAATWERK REIS BIJ ONGEVACCINEERD OP VAKANTIE

Wil je een bijzondere rondreis gaan maken in Azië, Amerika, Canada, Europa of waar dan ook? Boek je zelf altijd los de vlucht, autohuur en de hotels? Dat kunnen wij ook en vaak nog veel voordeliger en ook met betere voorwaarden! Onze prijzen liggen heel vaak onder de prijs van booking.com en vluchten kunnen wij vaak heel lang in optie houden, zodat jij zeker bent dat je niet aan een vlucht vast zit voor het geval een land weer op slot gaat voor ongevaccineerden. En ga je wel, dan is de reis voor jou een pakketreis en geniet je van alle voordelen die een pakketreis heeft.

3. DONEER EEN BEDRAG AAN ONGEVACCINEERD OP VAKANTIE

Heb je geen vakantieplannen maar wil je ons wel steunen? Maak dan je gift over op onze rekening, zodat wij onze activiteiten, met passie kunnen blijven continueren. Dat kan via onze bankrekening: Reisbureau Acire, bankrekening NL 92 KNAB 0506 7122 81 te Nieuwegein.

vragen? Bel ons:

Erica vdf Dankmeijer 06-20122649

Romeo vdf Stenzen 06-21370729

Heel hartelijk dank!